måndag 20 april 2009

Min nu friska Offra på besök hemma hos min nu sjukskrivne veterinär!

I kväll så har Offra och jag varit på besök hemma hos min favorit veterinär Urban Berg och visat upp min nu FRISKA Offra. Urban är hemma och sjukskriven efter operation, så nu var det ombytta roller.
Han tyckte i allafall att det var jätte roligt att Offra var så bra nu, och att det lönar sig att vara envis (han menade mej)! Han tyckte att Offras ben och rörelser såg bra ut. Framörr allt så tycker han att det är bra att hon har fyra ben!
Offra fick träffa deras Border terrier flicka och busade lite med henne. Hon tyckte att Offra var rätt så ok trots att hon brukar ha problem med stora hundar.
Hur som helst så var det underbart att prata med Urban och se honom dela min glädje över Offras tillfrisknande. NU hoppas vi att det dröjer länge innan Offra behöver till veterinären igen.

1 kommentar:

  1. Hej hopp.. kul med en ny blogg.. då kan du skriva om alla tokigheter som vi lyckas med på våra strapatser.. i morgon är det uppf. utb. så då kan vi väl räkna med att nått nytt händer.. *asg* Hämtar upp dig vid ja vad ska vi säga det är ju Bollnäs som gäller.

    SvaraRadera